Kraamzorg waar ook ter wereld!
 
 

Dit doe ik voor jullie.

 • DSC00636
 • DSC00611
 • DSC00822
 • IMG-20210315-WA0000
 • logo-nobackground-500
 • DSC00525


Als volledig gediplomeerd en gecertificeerd kraamverzorgende bied ik jullie een professionele en bovendien gezellige kraamtijd, waar ook ter wereld! Want hoe uniek en bijzonder is het om Nederlandse kraamzorg in het buitenland te mogen ervaren?

Omdat ik ook als expat met kinderen in het buitenland heb gewoond weet ik als geen ander hoe dat is en wat er allemaal bij komt kijken.

Jullie kunnen onder andere rekenen op:

 • Fysieke controles van moeder en kind
 • Advies en ondersteuning bij de borstvoeding (veel ervaring)
 • Controle van de psychische conditie van moeder
 • Zorg voor partner en eventuele andere kinderen
 • Adviezen over de verzorging en voeding van jullie pasgeborene
 • Zorg voor het huishouden
 • Zorg voor de maaltijden

Uiteraard sta ik ingeschreven in het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg) en volg ik regelmatig bijscholingen om volledig up to date en gecertificeerd te blijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EHBO en borstvoedingscursussen. Vanzelfsprekend heb ik een beroepsgeheim, alle informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Daarnaast werk ik conform WKKGZ, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn