Kraamzorg waar ook ter wereld!
 
 


Gastenboek

19 berichten op 2 pagina's
Corinna, Daan en Oscar .
09-02-24 14:35:38
Marjolein is in Oktober 2023 bij ons in Qatar geweest.
Dat was... Fantastisch! We hebben ontzettend veel geleerd en ook al tijdens de zwangerschap leuk contact gehad. Oscar is onze eerste kindje en we wilde zeker zijn dat we een goed begin gingen maken. Op deze manier is kraamzorg in het buitenland een perfect oplossing!
Contact was erg soepel (nog steeds wel trouwens :) ) en haar flexibiliteit voor de reis hierheen heeft ook erg geholpen. Ze was er al voordat wij thuis waren!

Al met al een top ervaring! Zéker een aanrader. Bedankt nogmaals!
Nader & Corina en Jonathan Zare
28-11-23 20:30:01
Deze maand mochten wij in de Kaukasus onze zoon Jonathan verwelkomen na 38 weken zwangerschap. Wat begon als een 'gewone' bevalling eindigde helaas in een spoedkeizersnede. Na een paar dagen mochten we naar huis en vanaf de eerste dag thuis was Marjolein er! Wat waren we blij met haar - ze heeft heel veel voor ons betekend, vooral op het gebied van borstvoeding-advies en ons leren hoe we voor ons eerste kindje kunnen zorgen! Qua borstvoeding hadden we een pittige start, maar in een week heeft Marjolein ons het vertrouwen gegeven dat we dit kunnen en dat het allemaal goed gaat komen! Haar rustige aanwezigheid, luisterend oor en opmerkzaamheid waren heel fijn, en ook hoe ze ons hielp in deze dagen om alles net wat soepeler te laten verlopen in het huishouden! We willen echt iedereen aanraden om deze investering qua kraamzorg in het buitenland te doen - het is het helemaal waard!
Mike Day
22-06-23 13:12:13
Marjolein is absolutely, 100%, the best. Throughout pregnancy, she was available to answer any questions, helping us prepare our home for the birth. Despite our baby being two weeks late, she arrived the day of the birth. Once she arrived, she felt like part of the family.

She checked my wife was breastfeeding correctly, to minimise any pain and ensure baby feeding correctly. She'd check stitches, temperature and generally keep an eye on both my wife and I. She'd wake us each morning with breakfast in bed, and take our child to check their weight. She'd cook, clean, and help around the house. What's great about Marjolein is that she works with you to manage your baby - she doesn't do it all for you - she makes sure that you're ready to look after your baby once she leaves. We really felt like we met a wonderful person, who became a huge part of not only our baby's life, but our lives too. She and her family are always welcome to come visit, and, if we have a second child, she will be the first person to know!

We cannot recommend Marjolein and Kraamzorg Global more highly - she is an incredibly kind, and gifted individual, and an amazing maternity nurse.
Eveline van Dijk
16-03-23 09:27:32
Terwijl Marjolein nog op haar andere buitenlandadres was, werd onze tweeling een beetje te vroeg geboren. Marjolein was zo flexibel om toch na thuiskomst meteen naar ons toe te komen. Voordat ze er was, al tijdens ons verblijf in het ziekenhuis heeft ze mij gelijk ondersteund met het op gang brengen van de borstvoeding.
Marjolein is ontzettend lief, zorgzaam en heeft heel veel ervaring. Ze mengde zich in het gezin alsof ze al jaren thuis over de vloer kwam. Onze andere kinderen waren ook dol op haar en werden er heel fijn bij betrokken.
Dankzij haar goede zorgen hebben we, ondanks dat de tweeling zo klein was een hele goede start kunnen maken met de borstvoeding.

We hadden ons geen fijnere en gezelligere kraamweek kunnen wensen.
Lieve Marjolein, zoals ik al zei, je weet niet half wat je voor ons betekend hebt. Bedankt voor alles :-)

Heel veel liefs van ons alle 6!
Petrouska Martens
02-02-23 19:48:19
De afgelopen week is Marjolein bij ons, in Lanzarote, werkzaam geweest als kraamhulp. Op het moment van beginnen was Marjolein zeer flexibel en ervaren in het vinden van een geschikte vlucht en accommodatie. De dag dat ik uit het ziekenhuis kwam, was zij aanwezig. Vanaf het eerste moment heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld bij haar. Ze was erg zorgzaam en lief voor zowel mijn zoon, mijzelf als mijn partner. We konden Marjolein heel goed om ons heen hebben en hebben in deze week alles geleerd om nu met vertrouwen onze baby te verzorgen. Dank je wel voor alles Marjolein!
Tessa Luijkx
28-09-22 16:06:10
Wat ben jij een ontzettende topper! Zo, dat is er alvast uit. Marjolein heeft in de week na 16 september onze kleine, mij, het gezin en het huishouden verzorgd. Dit was de tweede keer dat wij Marjolein thuis mochten ontvangen. Na het moment van een positieve zwangerschapstest wist ik zeker dat ik Marjolein nogmaals in de kraamweek wilde ontvangen en wat ben ik blij dat dat gelukt is! Marjolein is ontzettend positief, betrouwbaar, zeer vakkundig in de begeleiding van borstvoeding, professioneel, is gezellig aanwezig maar staat niet op de voorgrond én ze geeft je het vertrouwen wat iedere nieuwe moeder nodig heeft. Ze remt je waar nodig en beschikt over ontzettend veel kennis en tips! Ook geeft ze je het gevoel dat álles bespreekbaar is. Onze oudste dochter van bijna 3 zei toen Marjolein de auto instapte op haar laatste dag; "mama ik mis Marjolein nu al. Maar als ik nog een broertje krijg komt ze weer terug". Marjolein, hierbij wil ik je nogmaals danken voor de kracht en positiviteit die je ons gegeven hebt in de eerste week van ons gezin van 4. Je bent een aanwinst voor elk gezin en ik gun je de wereld!
Cynthia de Voos
18-07-22 16:02:28
Al een aantal keer heb ik dit bericht herschreven omdat het moeilijk is om onder woorden te brengen wat Marjolein voor ons heeft betekend. Twee weken geleden is onze dochter geboren. Waar de bevalling super is verlopen was het verblijf in het ziekenhuis alles behalve fijn. We wilden daar zo snel mogelijk weg. Met wat druk mochten we gelukkig vervroegd naar huis. Marjolein kwam direct vanaf het vliegveld naar ons toe en we kwamen bijna gelijk aan. Wat waren we blij om haar te zien. Die dag is ze tot 11 uur in de avond bij ons geweest. Direct voelde het zo vertrouwd. Mijn partner en ik zijn beide introvert maar Marjolein wist ons heel goed aan te voelen en daarom voelde het totaal niet alsof er een vreemde in huis was. Door Marjolein konden we ontspannen en genieten van onze baby. Haar schat aan kennis, warmte, de fijne gesprekken, ze is voor ons onmisbaar geweest. Aan het einde van de kraamweek hadden we zoveel geleerd en had ze ons zoveel vertrouwen gegeven dat we zeker weten alleen verder konden. Maar, mochten we toch nog ergens mee zitten is ze nog steeds bereikbaar. Wat ontzettend fijn is. We zijn Marjolein oneindig dankbaar en ze zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben
Kim en George Kabalt
12-04-22 18:08:38
Marjolein heeft bij ons gekraamd op Ibiza, na de geboorte van onze dochter Noa op 17-02-2022.

Toen wij vorig jaar zomer de beslissing namen om te emigreren voelden we aan alles dat dit het juiste moment was om te gaan, alleen voor de wat de zwangerschap betreft hadden we wel wat zorgen aangezien ze in Spanje heel anders met zaken omgaan.

Maar vanaf het moment dat we Marjolein leerde kennen vielen vrijwel al deze zorgen weg. Ze heeft zelfs vanuit Nl ons geholpen met zoeken naar vroedvrouwen die een thuisbevalling wilde begeleiden (wat hier ook niet gebruikelijk is).

Marjolein had zelf besloten om een paar dagen voor de uitgerekende datum al op Ibiza te zijn, ook om een nog eventuele last-minute Covid bestemming te vermijden. Wat wij ontzettend attent en fijn vonden.
Vrij vlot en onaangekondigd was Noa er ineens een paar dagen voor de uitgerekende datum binnen drie uur. Marjolein was op dat moment aan het hiken bij de Es Vedra, maar stond binnen een uur in haar werkoutfit naast mijn bed.

Ze heeft ons een geweldige kraamtijd gegeven, waarin ze ons volledig heeft ondersteund en dat zonder onze wensen of moedersintuïtie te negeren. Ze had direct een goede klik met ons 1 jaar oude dochtertje, wat ons ook veel rust gaf. Ook heeft ze mij erg fijn ondersteund bij de borstvoeding. Bij mijn dochter Coco ging dit gepaard met een borstontsteking dus ik had hier mijn zorgen over, maar met Marjolein haar hulp kon ik weer volledig vertrouwen op mijn lichaam. Marjolein heeft heel veel kennis, maar daarnaast een zeer groot empatisch vermogen waarmee ze direct aanvoelt wat een gezin nodig heeft. Ze heeft een grote dosis humor en doet haar werk met enorm veel passie!

Lieve Marjolein, ontzettend bedankt voor alles! En nog steeds voor het contact dat we hebben!

Liefs van ons 4!
Lauren de Vries
11-11-21 10:09:59
Deel 2:

Ze ondersteunde ons toen het leek alsof Lizzy door haar geelzucht opgenomen moest worden in het ziekenhuis en gaf ons genoeg kennis om ons te overtuigen dat we zit zelf konden oplossen. ‘Apart zijn van je baby? Wat een onzin, jullie doen het zo goed!’

Na 5 dagen Marjolein bij ons te hebben gehad was (helaas) onze tijd samen voorbij. Maar ons nieuwe gezin was, met alles wat we geleerd hadden, klaar om het zelf te doen. Zelfs nadat Marjolein weg was bij ons mochten we haar vragen stellen via whatsapp en stelde ze voor te videobellen als wij voelden dat we dit nodig hadden.

Lieve Marjolein, we zijn je oneindig dankbaar voor de hulp die je ons gegeven hebt. Een sterke start voor ons lieve kleine frummel en een onwijze stok achter te deur voor ons als nieuwe papa en mama.
Lauren de Vries
11-11-21 10:09:18
Deel 1:

Onze dochter Lizzy werd geboren op 21/10/21 in Barcelona. Aangezien ik zelf nog ingeschreven ben in Nederland kregen wij kraamzorg vanuit de basisverzekering vergoed. Een vriendin van mij wees mij op het bestaan van expat kraamzorg en zo zijn wij bij Marjolein terecht gekomen. Na mail contact en een fijn intake gesprek kozen mijn partner Daan en ik ervoor om met Marjolein samen te werken als onze dochter geboren zou worden.

Marjolein nam contact op met onze zorgverzekering en regelde alles voor ons. Echt een last die zij wegnam van deze (toen nog) zwangere en hormonale vrouw voor wie alles ‘regelen’ te veel was.

We spraken met Marjolein af dat zij vanaf 2 weken vóór de uitgerekende datum tijd voor ons vrij zou hebben. Lizzy werd op 38+6 geboren in het ziekenhuis (2725 gram; een kleine baby dus). Vanuit het ziekenhuis namen wij contact op met Marjolein die snel schakelde en meteen een vlucht boekte. 2 dagen later was zij bij ons toen we Lizzy mee mochten nemen naar huis.

Ondanks ik wist dat Marjolein zou komen voelde ik na de wervelwind die bevallen heet me alsof ik liever met alleen mijn gezin wilde zijn. Zo’n ‘vreemd’ iemand in je huis: zit je daar wel op te wachten na zo’n grote impact in je leven? We dachten met genoeg kennis uit het ziekenhuis ontslagen te zijn om het zelf wel aan te kunnen. Niks was minder waar.

Vanaf het moment dat Marjolein binnen kwam bij ons voelde het fijn en alsof het nooit anders was geweest. Haar persoonlijkheid klikte onwijs met die van ons en het voelde totaal niet als we een vreemde toegelaten hadden in ons nieuwe gezin. Marjolein leerde ons alles wat we niet wisten over het hebben van een baby. Van optimaal luiers verschonen, tot temperaturen tot borstvoeding (waar ik mega tegen opkeek). Ze verschoonde ons bed, nam Lizzy mee zoda wij bij konden slapen en maakte ontbijt.
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn