Kraamzorg waar ook ter wereld!
 
 


Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Eveline van Dijk
16-03-23 09:27:32
Terwijl Marjolein nog op haar andere buitenlandadres was, werd onze tweeling een beetje te vroeg geboren. Marjolein was zo flexibel om toch na thuiskomst meteen naar ons toe te komen. Voordat ze er was, al tijdens ons verblijf in het ziekenhuis heeft ze mij gelijk ondersteund met het op gang brengen van de borstvoeding.
Marjolein is ontzettend lief, zorgzaam en heeft heel veel ervaring. Ze mengde zich in het gezin alsof ze al jaren thuis over de vloer kwam. Onze andere kinderen waren ook dol op haar en werden er heel fijn bij betrokken.
Dankzij haar goede zorgen hebben we, ondanks dat de tweeling zo klein was een hele goede start kunnen maken met de borstvoeding.

We hadden ons geen fijnere en gezelligere kraamweek kunnen wensen.
Lieve Marjolein, zoals ik al zei, je weet niet half wat je voor ons betekend hebt. Bedankt voor alles :-)

Heel veel liefs van ons alle 6!
Petrouska Martens
02-02-23 19:48:19
De afgelopen week is Marjolein bij ons, in Lanzarote, werkzaam geweest als kraamhulp. Op het moment van beginnen was Marjolein zeer flexibel en ervaren in het vinden van een geschikte vlucht en accommodatie. De dag dat ik uit het ziekenhuis kwam, was zij aanwezig. Vanaf het eerste moment heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld bij haar. Ze was erg zorgzaam en lief voor zowel mijn zoon, mijzelf als mijn partner. We konden Marjolein heel goed om ons heen hebben en hebben in deze week alles geleerd om nu met vertrouwen onze baby te verzorgen. Dank je wel voor alles Marjolein!
Tessa Luijkx
28-09-22 16:06:10
Wat ben jij een ontzettende topper! Zo, dat is er alvast uit. Marjolein heeft in de week na 16 september onze kleine, mij, het gezin en het huishouden verzorgd. Dit was de tweede keer dat wij Marjolein thuis mochten ontvangen. Na het moment van een positieve zwangerschapstest wist ik zeker dat ik Marjolein nogmaals in de kraamweek wilde ontvangen en wat ben ik blij dat dat gelukt is! Marjolein is ontzettend positief, betrouwbaar, zeer vakkundig in de begeleiding van borstvoeding, professioneel, is gezellig aanwezig maar staat niet op de voorgrond én ze geeft je het vertrouwen wat iedere nieuwe moeder nodig heeft. Ze remt je waar nodig en beschikt over ontzettend veel kennis en tips! Ook geeft ze je het gevoel dat álles bespreekbaar is. Onze oudste dochter van bijna 3 zei toen Marjolein de auto instapte op haar laatste dag; "mama ik mis Marjolein nu al. Maar als ik nog een broertje krijg komt ze weer terug". Marjolein, hierbij wil ik je nogmaals danken voor de kracht en positiviteit die je ons gegeven hebt in de eerste week van ons gezin van 4. Je bent een aanwinst voor elk gezin en ik gun je de wereld!
Cynthia de Voos
18-07-22 16:02:28
Al een aantal keer heb ik dit bericht herschreven omdat het moeilijk is om onder woorden te brengen wat Marjolein voor ons heeft betekend. Twee weken geleden is onze dochter geboren. Waar de bevalling super is verlopen was het verblijf in het ziekenhuis alles behalve fijn. We wilden daar zo snel mogelijk weg. Met wat druk mochten we gelukkig vervroegd naar huis. Marjolein kwam direct vanaf het vliegveld naar ons toe en we kwamen bijna gelijk aan. Wat waren we blij om haar te zien. Die dag is ze tot 11 uur in de avond bij ons geweest. Direct voelde het zo vertrouwd. Mijn partner en ik zijn beide introvert maar Marjolein wist ons heel goed aan te voelen en daarom voelde het totaal niet alsof er een vreemde in huis was. Door Marjolein konden we ontspannen en genieten van onze baby. Haar schat aan kennis, warmte, de fijne gesprekken, ze is voor ons onmisbaar geweest. Aan het einde van de kraamweek hadden we zoveel geleerd en had ze ons zoveel vertrouwen gegeven dat we zeker weten alleen verder konden. Maar, mochten we toch nog ergens mee zitten is ze nog steeds bereikbaar. Wat ontzettend fijn is. We zijn Marjolein oneindig dankbaar en ze zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben
Kim en George Kabalt
12-04-22 18:08:38
Marjolein heeft bij ons gekraamd op Ibiza, na de geboorte van onze dochter Noa op 17-02-2022.

Toen wij vorig jaar zomer de beslissing namen om te emigreren voelden we aan alles dat dit het juiste moment was om te gaan, alleen voor de wat de zwangerschap betreft hadden we wel wat zorgen aangezien ze in Spanje heel anders met zaken omgaan.

Maar vanaf het moment dat we Marjolein leerde kennen vielen vrijwel al deze zorgen weg. Ze heeft zelfs vanuit Nl ons geholpen met zoeken naar vroedvrouwen die een thuisbevalling wilde begeleiden (wat hier ook niet gebruikelijk is).

Marjolein had zelf besloten om een paar dagen voor de uitgerekende datum al op Ibiza te zijn, ook om een nog eventuele last-minute Covid bestemming te vermijden. Wat wij ontzettend attent en fijn vonden.
Vrij vlot en onaangekondigd was Noa er ineens een paar dagen voor de uitgerekende datum binnen drie uur. Marjolein was op dat moment aan het hiken bij de Es Vedra, maar stond binnen een uur in haar werkoutfit naast mijn bed.

Ze heeft ons een geweldige kraamtijd gegeven, waarin ze ons volledig heeft ondersteund en dat zonder onze wensen of moedersintuïtie te negeren. Ze had direct een goede klik met ons 1 jaar oude dochtertje, wat ons ook veel rust gaf. Ook heeft ze mij erg fijn ondersteund bij de borstvoeding. Bij mijn dochter Coco ging dit gepaard met een borstontsteking dus ik had hier mijn zorgen over, maar met Marjolein haar hulp kon ik weer volledig vertrouwen op mijn lichaam. Marjolein heeft heel veel kennis, maar daarnaast een zeer groot empatisch vermogen waarmee ze direct aanvoelt wat een gezin nodig heeft. Ze heeft een grote dosis humor en doet haar werk met enorm veel passie!

Lieve Marjolein, ontzettend bedankt voor alles! En nog steeds voor het contact dat we hebben!

Liefs van ons 4!
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn