Kraamzorg waar ook ter wereld!
 
 


Gastenboek

19 berichten op 4 pagina's
Tessa Luijkx
28-09-22 16:06:10
Wat ben jij een ontzettende topper! Zo, dat is er alvast uit. Marjolein heeft in de week na 16 september onze kleine, mij, het gezin en het huishouden verzorgd. Dit was de tweede keer dat wij Marjolein thuis mochten ontvangen. Na het moment van een positieve zwangerschapstest wist ik zeker dat ik Marjolein nogmaals in de kraamweek wilde ontvangen en wat ben ik blij dat dat gelukt is! Marjolein is ontzettend positief, betrouwbaar, zeer vakkundig in de begeleiding van borstvoeding, professioneel, is gezellig aanwezig maar staat niet op de voorgrond én ze geeft je het vertrouwen wat iedere nieuwe moeder nodig heeft. Ze remt je waar nodig en beschikt over ontzettend veel kennis en tips! Ook geeft ze je het gevoel dat álles bespreekbaar is. Onze oudste dochter van bijna 3 zei toen Marjolein de auto instapte op haar laatste dag; "mama ik mis Marjolein nu al. Maar als ik nog een broertje krijg komt ze weer terug". Marjolein, hierbij wil ik je nogmaals danken voor de kracht en positiviteit die je ons gegeven hebt in de eerste week van ons gezin van 4. Je bent een aanwinst voor elk gezin en ik gun je de wereld!
Cynthia de Voos
18-07-22 16:02:28
Al een aantal keer heb ik dit bericht herschreven omdat het moeilijk is om onder woorden te brengen wat Marjolein voor ons heeft betekend. Twee weken geleden is onze dochter geboren. Waar de bevalling super is verlopen was het verblijf in het ziekenhuis alles behalve fijn. We wilden daar zo snel mogelijk weg. Met wat druk mochten we gelukkig vervroegd naar huis. Marjolein kwam direct vanaf het vliegveld naar ons toe en we kwamen bijna gelijk aan. Wat waren we blij om haar te zien. Die dag is ze tot 11 uur in de avond bij ons geweest. Direct voelde het zo vertrouwd. Mijn partner en ik zijn beide introvert maar Marjolein wist ons heel goed aan te voelen en daarom voelde het totaal niet alsof er een vreemde in huis was. Door Marjolein konden we ontspannen en genieten van onze baby. Haar schat aan kennis, warmte, de fijne gesprekken, ze is voor ons onmisbaar geweest. Aan het einde van de kraamweek hadden we zoveel geleerd en had ze ons zoveel vertrouwen gegeven dat we zeker weten alleen verder konden. Maar, mochten we toch nog ergens mee zitten is ze nog steeds bereikbaar. Wat ontzettend fijn is. We zijn Marjolein oneindig dankbaar en ze zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben
Kim en George Kabalt
12-04-22 18:08:38
Marjolein heeft bij ons gekraamd op Ibiza, na de geboorte van onze dochter Noa op 17-02-2022.

Toen wij vorig jaar zomer de beslissing namen om te emigreren voelden we aan alles dat dit het juiste moment was om te gaan, alleen voor de wat de zwangerschap betreft hadden we wel wat zorgen aangezien ze in Spanje heel anders met zaken omgaan.

Maar vanaf het moment dat we Marjolein leerde kennen vielen vrijwel al deze zorgen weg. Ze heeft zelfs vanuit Nl ons geholpen met zoeken naar vroedvrouwen die een thuisbevalling wilde begeleiden (wat hier ook niet gebruikelijk is).

Marjolein had zelf besloten om een paar dagen voor de uitgerekende datum al op Ibiza te zijn, ook om een nog eventuele last-minute Covid bestemming te vermijden. Wat wij ontzettend attent en fijn vonden.
Vrij vlot en onaangekondigd was Noa er ineens een paar dagen voor de uitgerekende datum binnen drie uur. Marjolein was op dat moment aan het hiken bij de Es Vedra, maar stond binnen een uur in haar werkoutfit naast mijn bed.

Ze heeft ons een geweldige kraamtijd gegeven, waarin ze ons volledig heeft ondersteund en dat zonder onze wensen of moedersintuïtie te negeren. Ze had direct een goede klik met ons 1 jaar oude dochtertje, wat ons ook veel rust gaf. Ook heeft ze mij erg fijn ondersteund bij de borstvoeding. Bij mijn dochter Coco ging dit gepaard met een borstontsteking dus ik had hier mijn zorgen over, maar met Marjolein haar hulp kon ik weer volledig vertrouwen op mijn lichaam. Marjolein heeft heel veel kennis, maar daarnaast een zeer groot empatisch vermogen waarmee ze direct aanvoelt wat een gezin nodig heeft. Ze heeft een grote dosis humor en doet haar werk met enorm veel passie!

Lieve Marjolein, ontzettend bedankt voor alles! En nog steeds voor het contact dat we hebben!

Liefs van ons 4!
Lauren de Vries
11-11-21 10:09:59
Deel 2:

Ze ondersteunde ons toen het leek alsof Lizzy door haar geelzucht opgenomen moest worden in het ziekenhuis en gaf ons genoeg kennis om ons te overtuigen dat we zit zelf konden oplossen. ‘Apart zijn van je baby? Wat een onzin, jullie doen het zo goed!’

Na 5 dagen Marjolein bij ons te hebben gehad was (helaas) onze tijd samen voorbij. Maar ons nieuwe gezin was, met alles wat we geleerd hadden, klaar om het zelf te doen. Zelfs nadat Marjolein weg was bij ons mochten we haar vragen stellen via whatsapp en stelde ze voor te videobellen als wij voelden dat we dit nodig hadden.

Lieve Marjolein, we zijn je oneindig dankbaar voor de hulp die je ons gegeven hebt. Een sterke start voor ons lieve kleine frummel en een onwijze stok achter te deur voor ons als nieuwe papa en mama.
Lauren de Vries
11-11-21 10:09:18
Deel 1:

Onze dochter Lizzy werd geboren op 21/10/21 in Barcelona. Aangezien ik zelf nog ingeschreven ben in Nederland kregen wij kraamzorg vanuit de basisverzekering vergoed. Een vriendin van mij wees mij op het bestaan van expat kraamzorg en zo zijn wij bij Marjolein terecht gekomen. Na mail contact en een fijn intake gesprek kozen mijn partner Daan en ik ervoor om met Marjolein samen te werken als onze dochter geboren zou worden.

Marjolein nam contact op met onze zorgverzekering en regelde alles voor ons. Echt een last die zij wegnam van deze (toen nog) zwangere en hormonale vrouw voor wie alles ‘regelen’ te veel was.

We spraken met Marjolein af dat zij vanaf 2 weken vóór de uitgerekende datum tijd voor ons vrij zou hebben. Lizzy werd op 38+6 geboren in het ziekenhuis (2725 gram; een kleine baby dus). Vanuit het ziekenhuis namen wij contact op met Marjolein die snel schakelde en meteen een vlucht boekte. 2 dagen later was zij bij ons toen we Lizzy mee mochten nemen naar huis.

Ondanks ik wist dat Marjolein zou komen voelde ik na de wervelwind die bevallen heet me alsof ik liever met alleen mijn gezin wilde zijn. Zo’n ‘vreemd’ iemand in je huis: zit je daar wel op te wachten na zo’n grote impact in je leven? We dachten met genoeg kennis uit het ziekenhuis ontslagen te zijn om het zelf wel aan te kunnen. Niks was minder waar.

Vanaf het moment dat Marjolein binnen kwam bij ons voelde het fijn en alsof het nooit anders was geweest. Haar persoonlijkheid klikte onwijs met die van ons en het voelde totaal niet als we een vreemde toegelaten hadden in ons nieuwe gezin. Marjolein leerde ons alles wat we niet wisten over het hebben van een baby. Van optimaal luiers verschonen, tot temperaturen tot borstvoeding (waar ik mega tegen opkeek). Ze verschoonde ons bed, nam Lizzy mee zoda wij bij konden slapen en maakte ontbijt.
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn