Kraamzorg waar ook ter wereld!
 
 


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
VA Houppermans
13-10-21 20:37:19
Marjolein was het mooiste kraamcadeau dat we ons wensen konden. In Berlijn, waar men het systeem van kraamzorg niet kent, wist ze me op een geweldige manier door de eerste week na de geboorte te loodsen. Marjolein is professioneel en zeer kundig, lief en invoelend, flexibel en pragmatisch. Opvallend zijn haar schat aan ervaring, de blijvende liefde voor het vak en de wijze waarop ze niet alleen de benodigde zorg verleent, maar ook de moeder opleidt en klaarstoomt voor de eerste tijd alleen voor de baby. zelfs als je al meerdere kinderen hebt is dit van grote meerwaarde (ik bleek toch veel vergeten). Ik zou iedereen van harte Marjolein aanbevelen!
Wendy en Rob Zwijgers
21-07-21 20:42:22
We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Ze deed ontzettend veel in het huishouden maar hielp ons samengesteld gezin heerlijk opstarten en de 2 grote zussen zo super er bij te betrekken. Ook was ze een luisterend oor en gaf ze veel tips en tricks aan mij omdat het mijn (mama) eerste kindje is. Had haar liever nog een paar dagen gehad. Ben de nuchterheid zelf maar moest toch een traantje laten toen ze weg ging. Echt een topper deze vrouw
Michaël, Daphne en Lizzy de Dobbelaere
10-06-21 10:21:07
Wat een heerlijke week met Marjolein. Lizzy is ons eerste kindje en we hebben ontzettend veel van Marjolein geleerd. Alles werd geduldig en duidelijk uitgelegd en de liefde voor het vak straalt er van af.

Bedankt voor alle goede zorgen!!
Maaike Scherpenborg
16-05-21 01:16:54
Een betere kraamhulp als Marjolein hadden we ons niet kunnen wensen!

Marjolein is ontzettend zorgzaam, lief en kundig. Ze heeft ons veel geleerd over de zorg van de baby, zonder ook maar één keer te aanwezig te zijn. Ze remde mij op de momenten dat ik vond dat ik wel meer kon doen. Precies wat ik nodig had dus.

Ze mengde zich heel natuurlijk in ons gezin, een samengesteld gezin met ieder zijn eigen behoeftes. Ze heeft dit super opgepakt! De oudste kinderen werden zo goed betrokken met de hulp van de baby en voelde zich hierdoor echt speciaal en belangrijk. En dat is precies wat ze zo hard nodig hadden.

Marjolein heeft mij ontzettend goed op weg geholpen met de borstvoeding. Zonder haar was ik er waarschijnlijk snel mee gestopt. Ook deed ze enorm veel in ons huishouden waardoor wij echt hebben kunnen genieten van onze kraamweek en was ze een luisterend oor voor ons allemaal.

Al met al zouden we haar dus aan iedereen aanbevelen!

Bedankt voor deze mooie tijd!

Liefs,

Fam Schlee
Veronique & Erik Zandbergen
13-05-21 07:32:41
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Marjolein. Het is ons eerste kindje en wij hebben van haar heel veel geleerd. Marjolein is erg rustig en niet nadrukkelijk aanwezig, maar wanneer je hulp nodig hebt staat ze direct klaar. Door haar professionele kennis heeft ze gezorgd dat onze kleine man een hele goede start heeft kunnen maken. Als we ooit een tweede kindje zouden krijgen, willen we weer graag Marjolein als kraamhulp.
Tonen: 5  10   20 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn